My Bookmark

Ndarboy Genk - Kadung Jeru

kunci lagu dan chord Ndarboy Genk - Kadung Jeru

6

Capo fi fret 5

Intro:
C Fm C E
Am G D G

C Fm C
Aku wes kadung jeru
E Am G D
karo kowe sing ngapusi aku
G
mbalik mbe’ mantanmu..

C Fm C
Pancen wis nasibku
E Am G D
mung dadi pelampiasan nafsu
Fm G C
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

Am F
Jaremu pengin lali
G C
aku sing mbok curhati
Am F
pancen aku sing salah
D7/F#
ngarep luwih kowe luweh
G
ku tak ngalah..

Reff :
C F
Pancen dudu dalane
G C
aku gandeng mbe’ kowe
Am Dm
yo wis ben tak ikhlaske
G C
yen meh mbalik mbe’ kae..

C F
Pancen dudu jodoku
G C
senajan wes kadung jeru
Am Dm
mending ojo kesusu
G C
golek sing luwih ayu..

Int:
C Fm C E
Am G D G

C Fm C
Aku wes kadung jeru
E Am G D
karo kowe sing ngapusi aku
G
mbalik mbe’ mantanmu..

C Fm C
Pancen wis nasibku
E Am G D
mung dadi pelampiasan nafsu
Fm G C
ben ndeknen balikan mbe’ awakmu..

Am F
Jaremu pengin lali
G C
aku sing mbok curhati
Am F
pancen aku sing salah
D7/F#
ngarep luwih kowe luweh
G
ku tak ngalah..

Reff :
C F
Pancen dudu dalane
G C
aku gandeng mbe’ kowe
Am Dm
yo wis ben tak ikhlaske
G C
yen meh mbalik mbe’ kae..

C F
Pancen dudu jodoku
G C
senajan wes kadung jeru
Am Dm
mending ojo kesusu
G C
golek sing luwih ayu..

F
Mas kowe ojo nesu
Em
pangapurane aku
Dm G
durung nganti iso mbukak atiku..

F
Pancen bener kandamu
Em
iki pancen salahku
Dm G C G
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Reff :
C F
Pancen dudu dalane
G C
aku gandeng mbe’ kowe
Am Dm
yo wis ben tak ikhlaske
G C
yen meh mbalik mbe’ kae..

C F
Pancen dudu jodoku
G C
senajan wes kadung jeru
Am Dm
mending ojo kesusu
G C G
golek sing luwih ayu..

C F
Pancen dudu dalane
G C
aku gandeng mbe’ kowe
Am Dm
yo wis ben tak ikhlaske
G C
yen meh mbalik mbe’ kae..

C F
Pancen dudu jodoku
G C
senajan wes kadung jeru
Am Dm
mending ojo kesusu
G C
golek sing luwih ayu..

Am Dm
mending ojo kesusu
G C
golek sing luwih ayu
Am Dm
senajan kowe ra ayu
G C
aku wes kadung jeru..

Aku wes kadung jeru karo kowe sing ngapusi aku mbalik mbe' mantanmu.. Pancen wis nasibku mung dadi pelampiasan nafsu ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Jaremu pengin lali aku sing mbok curhati pancen aku sing salah ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah.. Pancen dudu dalane aku gandeng mbe' kowe yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe' kae.. Pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru mending ojo kesusu golek sing luwih ayu.. Aku wes kadung jeru karo kowe sing ngapusi aku mbalik mbe' mantanmu.. Pancen wis nasibku mung dadi pelampiasan nafsu ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Jaremu pengin lali aku sing mbok curhati pancen aku sing salah ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah.. Reff : Pancen dudu dalane aku gandeng mbe' kowe yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe' kae.. Pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru mending ojo kesusu golek sing luwih ayu.. Mas kowe ojo nesu pangapurane aku durung nganti iso mbukak atiku.. Pancen bener kandamu iki pancen salahku mugo mugo oleh sing luwih ayu.. Reff : Pancen dudu dalane aku gandeng mbe' kowe yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe' kae.. Pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru mending ojo kesusu golek sing luwih ayu.. Pancen dudu dalane aku gandeng mbe' kowe yo wis ben tak ikhlaske yen meh mbalik mbe' kae.. Pancen dudu jodoku senajan wes kadung jeru mending ojo kesusu golek sing luwih ayu.. mending ojo kesusu golek sing luwih ayu senajan kowe ra ayu aku wes kadung jeru..
DISCLAIMER :
Lirik dan Arrangment Lagu dari Ndarboy Genk merupakan hak cipta/milik pengarang, pengubah, artis (Ndarboy Genk) serta label (publisher) musik yang bersangkutan. Semua properti Lagu serta Lirik yang di tulis di chords.web.id ini semata-mata hanya untuk keperluan media edukasi dan hiburan serta turut mempromosikan karya Ndarboy Genk.
Jangan lupa untuk selalu membeli CD ORIGINAL serta SUBCRIBE CHANNEL dari Ndarboy Genk untuk mendukung mereka agar tetap berkarya. telah dilihat 6x
Lirik
 Video 1 Column  Bold Aa
Transpose 
Scroll
0

Leave the comments

Your email address will not be published.

All Artists

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z