My Bookmark

Pendhoza - Getun Masa Lalu

kunci lagu dan chord Pendhoza - Getun Masa Lalu

9

[Intro]
G
G C D G
Em Am D G

[Reff :]
G C
ketemu aku ro sliramu
D G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
ser – seran rasane njero atiku
D G
ora nyongko sliramu mundak ayu

G C
rasane aku getun tenanan
D G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
kabeh mau amergo jalaran
D G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

C G
saiki aku uwes ngerti
D G
yen sliramu ora bakal bali
C G
saiki aku cobo nglalekno
D G
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

G
pancen aku tresno kowe
C
sayangku mung karo kowe
D
yo mung kowe sing neng ati
G
susah seneng tekan mati
Em
ora bakal tak tinggalke
Am
njajal mbok titeni wae
D
omonganku iki bener
G
mugo wae ora minger

G
opo enenge awakmu
C
wes melengkapi uripku
D
senajan kamu sangat lugu
G
dandan wae yo ora tau
Em
opo maneh nganggo gincu
Am
ben gawe mlinir lambemu
D
rupamu pancen polosan
G
aku coba tetep krasan

G
nanging kok godaan teko
C
aku seneng ro wong liyo
D
mergane bodine tonjo
G
bojoku tak tinggal lungo
Em
pancen atiku ra urus
Am
kepincut abrakan gembus
D
gawe aku mati alus
G
kowe saiki ra ngurus

G
getun kuwi tibo mburi
C
ora bakal tibo ngarep
D
kabeh bacut tak lakoni
G
senajan mbiyen ati karep
Em
getunku soyo tenanan
Am
yen aku nyawang dirimu
D
sing mbiyen dadi bojoku
G
saiki masa laluku

[Reff :]
G C
ketemu aku ro sliramu
D G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
ser – seran rasane njero atiku
D G
ora nyongko sliramu mundak ayu

G C
rasane aku getun tenanan
D G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
kabeh mau amergo jalaran
D G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

G
pancen kowe ayu tenan
C
bedo pas mbiyen pacaran
D
dulu ra mbejaji tenan
G
wajahmu sangat pas – pasan
Em
saiki kowe wes bedho
Am
gawe aku ngelus dodo
D
mbiyen kok tak sio – sio
G
nganti uripmu nelongso

G
sempet ketemu neng ndalan
C
aku ro kowe sliringan
D
lha kok atiku ser – seran
G
nyawang kowe sing menawan
Em
saiki piye carane
Am
aku oleh pin BBne
D
yen wes oleh njur tak invite
G
mugo wae di ACC

G
lha dilalah di ACC
C
ora nyongko bungah tenan
D
jebul malah njur di DC
G
yo tak tonpo kasuyatan
Em
mungkin kowe wes kelaran
Am
nganti kowe wegah tenan
D
karo aku sing ra mutu
G
ngarep bali neng awakmu

G
saiki wis tak ikhlasno
C
kowe nduweke wong liyo
D
aku yo mung iso pasrah
G
tak jak balen kowe wegah
Em
yo wes ra sah tak pikirke
Am
timbang aku mumet ndase
D
mending aku joget wae
G
golek lc sak ngenene

[Reff :]
G C
ketemu aku ro sliramu
D G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
ser – seran rasane njero atiku
D G
ora nyongko sliramu mundak ayu
G C
rasane aku getun tenanan
D G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
kabeh mau amergo jalaran
D G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

G C
ketemu aku ro sliramu
D G
sing saiki dadi masa laluku
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
ser – seran rasane njero atiku
D G
ora nyongko sliramu mundak ayu
G C
rasane aku getun tenanan
D G
medotke sliramu wektu pacaran
( ngosek – ngosek jos )
Em Am
kabeh mau amergo jalaran
D G
ngeboti wedokan sing dadi gondolan

C G
saiki aku uwes ngerti
D G
yen sliramu ora bakal bali
C G
saiki aku coba nglalekno
D G
moga iso seneng ro wong liyo

katamu aku eroh sliramu sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek) ser-seran rasane njero atiku ora nyongko sliramu mundak ayu rasane aku getun tenanan (tenanan) medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek) kabeh mau amergo jalaran ngepeti wedokan sing dadi kontolan saiki aku uwes ngerti yen sliramu ora bakal bali saiki aku coba ngelalekno moga kowe iso seneng nggo wong liyo pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati ora bakal tak tinggalke, njajal mbok titeni wae omonganku iki bener, mugo wae ora minger opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo mergane bodimu nonjok, bojoku tak tinggal lungo pancen atiku ra urus, kepincut obrakan gembus gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep kabeh bajur tak lakoni, senajan mbiyen ati ngarep getunku soyo tenanan yen aku nyawang dirimu sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku katamu aku eroh sliramu sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek) ser-seran rasane njero atiku ora nyongko sliramu mundak ayu rasane aku getun tenanan (tenanan) medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek) kabeh mau amergo jalaran ngepeti wedokan sing dadi kontolan pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran lha kok atiku ser-seran, nyawang kowe sing menawan saiki piye carane, aku oleh pin bbmne yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan jebul malah gur -ddc, yo tak tonpo kasuyatan mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan karo aku sing ra mutu, arep bali nang awakmu saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase mending aku joget wae, golek lc sak ngenene katamu aku eroh sliramu sing saiki dadi masa laluku (ngosek-osek) ser-seran rasane njero atiku ora nyongko sliramu mundak ayu rasane aku getun tenanan (tenanan) medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek) kabeh mau amergo jalaran ngepeti wedokan sing dadi kontolan katamu aku eroh sliramu sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek) ser-seran rasane njero atiku ora nyongko sliramu mundak ayu rasane aku getun tenanan (tenanan) medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-osek) kabeh mau amergo jalaran ngepeti wedokan sing dadi kontolan saiki aku uwes ngerti yen sliramu ora bakal bali saiki aku coba ngelalekno moga kowe iso seneng nggo wong liyo
DISCLAIMER :
Lirik dan Arrangment Lagu dari Pendhoza merupakan hak cipta/milik pengarang, pengubah, artis (Pendhoza) serta label (publisher) musik yang bersangkutan. Semua properti Lagu serta Lirik yang di tulis di chords.web.id ini semata-mata hanya untuk keperluan media edukasi dan hiburan serta turut mempromosikan karya Pendhoza.
Jangan lupa untuk selalu membeli CD ORIGINAL serta SUBCRIBE CHANNEL dari Pendhoza untuk mendukung mereka agar tetap berkarya. telah dilihat 9x
Lirik
 Video 1 Column  Bold Aa
Transpose 
Scroll
0

Leave the comments

Your email address will not be published.

All Artists

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z