My Bookmark

Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan

kunci lagu dan chord Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan

6

Intro : C -C C-C
F G Em Am
Dm G C..

F G
tak cobo nglale’ake..
Em
kenangan sing wes ono
Am
neng njero atiku..
Dm
critoku wingi kui
G
gawe sadar diri
C
ngajari ikhlas ati..

F
dudu mergo ra sayang..
G
dudu mergo wong liyo..
Em
nanging kekuranganku..
Am
gawe tatu sing jeru..
Dm G
sepurane.. yen aku..
C
wes nglarani atimu..

F G
cahyoning gemerlape lintang
Em Am
sliramu sing tak sayang..
Dm
tiwas ku berjuang
G C
jebul iki ora gampang..

Reff :
F G
tak trimo.. tak cobo..
Em
senajan ati iki
Am
sak tenane iseh tresno..
Dm
nanging kahananku iki
G C
sing raiso dipesakno..

F G
matursuwun.. wes purun ngancani..
Em Am
selama iki.. sing paling gemati..
Dm G
ngapurane sayang janjiku wingi
C
aku sing ngerampungi..

Musik : F G Em Am
Dm G C..

F G
cahyoning gemerlape lintang
Em Am
sliramu sing tak sayang..
Dm
tiwas ku berjuang
G C
jebul iki ora gampang..

Reff :
F G
tak trimo.. tak cobo..
Em
senajan ati iki
Am
sak tenane iseh tresno..
Dm
nanging kahananku iki
G C
sing raiso dipesakno.. huu..

F G
matursuwun.. wes purun ngancani..
Em Am
selama iki.. sing paling gemati..
Dm G
ngapurane sayang janjiku wingi
C
aku sing ngerampungi..

Dm G
mugo wae oleh pengganti sing tulus
C
dinggo awakmu..
Dm G
mugo wae oleh pengganti sing tulus
F Fm -G C
dinggo awakmu.. dinggo awakmu..

Maaf... Saat ini Lyric Northsle Ft Alya Sekar - Rampungan Belum Tersedia

DISCLAIMER :
Lirik dan Arrangment Lagu dari Northsle Ft Alya Sekar merupakan hak cipta/milik pengarang, pengubah, artis (Northsle Ft Alya Sekar) serta label (publisher) musik yang bersangkutan. Semua properti Lagu serta Lirik yang di tulis di chords.web.id ini semata-mata hanya untuk keperluan media edukasi dan hiburan serta turut mempromosikan karya Northsle Ft Alya Sekar.
Jangan lupa untuk selalu membeli CD ORIGINAL serta SUBCRIBE CHANNEL dari Northsle Ft Alya Sekar untuk mendukung mereka agar tetap berkarya. telah dilihat 6x
Lirik
 Video 1 Column  Bold Aa
Transpose 
Scroll
0

Leave the comments

Your email address will not be published.

All Artists

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z