My Bookmark

Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia - REMIS

kunci lagu dan chord Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia - REMIS

8

Capo ♪ fret 4

Intro : Am F Am F
Am -G F D G..

C F
abot yen kelingan..
G C
wektu aku ro kowe kudu pisahan..
C -Em F
c’rito gede sing tak banggakne..
G C
endinge kudu mlaku dewe-dewe..

C F
urip kudu terus mlaku..
G C
ra mungkin ngenteni loroku..
C -Em F
sak abot-abote atiku..
G C
pasti diwarasno wektu..

F G
bener salah ora ono arti..
Em Am
mergo wes ora dadi siji..
Dm G C
aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
F G
ngelalekke kowe ora gampang..
Em Am
ora segampang nandur katresnan..
Dm G
sing mung kerono nyaman
C
iso dadi bebarengan..

F G
ora bakal nemu pemenang..
Em Am
antara.. kowe ro aku..
Dm G
mung iso nyuwun nang Gusti..
Em Am
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
Dm G C
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

Musik : Am G/B F..
Am G/B F..
Dm Em F..G..

F
urip kudu terus mlaku..
G C
ra mungkin ngenteni loroku..
C F
sak abot-abote atiku..
G C
pasti diwarasno wektu..

F G
bener salah ora ono arti..
Em Am
mergo wes ora dadi siji..
Dm G C
aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
F G
ngelalekke kowe ora gampang..
Em Am
ora segampang nandur katresnan..
Dm G
sing mung kerono nyaman
C
iso dadi bebarengan.. huwoo..

F G
ora bakal nemu pemenang..
Em Am
antara.. kowe ro aku..
Dm G
mung iso nyuwun nang Gusti..
Em Am
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
Dm G C
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

F G
ngelalekke kowe ora gampang..
Em Am
ora segampang nandur katresnan..
Dm G
sing mung kerono nyaman
C
iso dadi bebarengan..

F G
ora bakal nemu pemenang..
Em Am
antara.. kowe ro aku..
Dm G
mung iso nyuwun nang Gusti..
Em Am
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
Dm G C
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..
Dm G Am
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

————–
===ORIGINAL CHORD===
————–

Intro : C#m A C#m A
C#m -B A F# B..

E A
abot yen kelingan..
B E
wektu aku ro kowe kudu pisahan..
E -G#m A
c’rito gede sing tak banggakne..
B E
endinge kudu mlaku dewe-dewe..

E A
urip kudu terus mlaku..
B E
ra mungkin ngenteni loroku..
E -G#m A
sak abot-abote atiku..
B E
pasti diwarasno wektu..

A B
bener salah ora ono arti..
G#m C#m
mergo wes ora dadi siji..
F#m B E
aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
A B
ngelalekke kowe ora gampang..
G#m C#m
ora segampang nandur katresnan..
F#m B
sing mung kerono nyaman
E
iso dadi bebarengan..

A B
ora bakal nemu pemenang..
G#m C#m
antara.. kowe ro aku..
F#m B
mung iso nyuwun nang Gusti..
G#m C#m
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
F#m B E
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

Musik : C#m B/D# A..
C#m B/D# A..
F#m G#m A..B..

A
urip kudu terus mlaku..
B E
ra mungkin ngenteni loroku..
E A
sak abot-abote atiku..
B E
pasti diwarasno wektu..

A B
bener salah ora ono arti..
G#m C#m
mergo wes ora dadi siji..
F#m B E
aku nganan.. kowe ngeri..

Reff :
A B
ngelalekke kowe ora gampang..
G#m C#m
ora segampang nandur katresnan..
F#m B
sing mung kerono nyaman
E
iso dadi bebarengan.. huwoo..

A B
ora bakal nemu pemenang..
G#m C#m
antara.. kowe ro aku..
F#m B
mung iso nyuwun nang Gusti..
G#m C#m
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
F#m B E
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

A B
ngelalekke kowe ora gampang..
G#m C#m
ora segampang nandur katresnan..
F#m B
sing mung kerono nyaman
E
iso dadi bebarengan..

A B
ora bakal nemu pemenang..
G#m C#m
antara.. kowe ro aku..
F#m B
mung iso nyuwun nang Gusti..
G#m C#m
ben iso ucul jeneng sing neng ati..
F#m B E
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..
F#m B C#m
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun..

Maaf... Saat ini Lyric Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia - REMIS Belum Tersedia

DISCLAIMER :
Lirik dan Arrangment Lagu dari Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia merupakan hak cipta/milik pengarang, pengubah, artis (Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia) serta label (publisher) musik yang bersangkutan. Semua properti Lagu serta Lirik yang di tulis di chords.web.id ini semata-mata hanya untuk keperluan media edukasi dan hiburan serta turut mempromosikan karya Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia.
Jangan lupa untuk selalu membeli CD ORIGINAL serta SUBCRIBE CHANNEL dari Pusma Shakira Feat. Dini Kurnia untuk mendukung mereka agar tetap berkarya. telah dilihat 8x
Lirik
 Video 1 Column  Bold Aa
Transpose 
Scroll
0

Leave the comments

Your email address will not be published.

All Artists

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z