My Bookmark

Slurpee Crank ft. Dani Kurama - Mencari

kunci lagu dan chord Slurpee Crank ft. Dani Kurama - Mencari

7

Intro : Am G F E

Reff :
Am
mencubaku mencari bintang
G
mencubaku mencari sayang
F
tapi sayang
E
diriku yang hilang..

Am
hancur hati menangis senang
G
hancur hati meratap kenang
F
tapi sayang
E
ku tanggung seorang..

[spoke]
Am
kalau hang selalu rasa nak give up
dengan kehidupan hang
aku just nak bagitau hang
yang hang tak sorang-sorang
G
sebab aku pun selalu rasa macam tu
masalah yang mai dalam kehidupan
F
hang bukan mai kepada hang
tapi dia mai untuk diri hang
E
untuk hang selesaikan masalah tu
dan jadi orang yang lebih baik
dari sebelum ni

Am
aku manusia biasa
hati juga semua sama
G
ada perasaan mati
hadap dengan realiti
F
mungkin aku juga leka
dengan imaginasi tinggi
E
mungkin juga aku bukan
macam aku yang dulu lagi

Am
tak mengapa
ku faham apa yang kau rasa
G
tak mengapa
jatuh itu bukan kekal selamanya
F
bukan apa
hati aku masih terluka
E
aku perlukan masa
untuk sembuhkan dunia

Am G
aku sakit tiada ubat untukku
F
hanya masa sembuhkan aku
E
hanya tuhan saja yang tahu..

Reff :
Am
mencubaku mencari bintang
G
mencubaku mencari sayang
F
tapi sayang
E
diriku yang hilang..

Am
hancur hati menangis senang
G
hancur hati meratap kenang
F
tapi sayang
E
ku tanggung seorang..

————–
===ORIGINAL CHORD===
————–

Intro : Em D C B

Reff :
Em
mencubaku mencari bintang
D
mencubaku mencari sayang
C
tapi sayang
B
diriku yang hilang..

Em
hancur hati menangis senang
D
hancur hati meratap kenang
C
tapi sayang
B
ku tanggung seorang..

[spoke]
Em
kalau hang selalu rasa nak give up
dengan kehidupan hang
aku just nak bagitau hang
yang hang tak sorang-sorang
D
sebab aku pun selalu rasa macam tu
masalah yang mai dalam kehidupan
C
hang bukan mai kepada hang
tapi dia mai untuk diri hang
B
untuk hang selesaikan masalah tu
dan jadi orang yang lebih baik
dari sebelum ni

Em
aku manusia biasa
hati juga semua sama
D
ada perasaan mati
hadap dengan realiti
C
mungkin aku juga leka
dengan imaginasi tinggi
B
mungkin juga aku bukan
macam aku yang dulu lagi

Em
tak mengapa
ku faham apa yang kau rasa
D
tak mengapa
jatuh itu bukan kekal selamanya
C
bukan apa
hati aku masih terluka
B
aku perlukan masa
untuk sembuhkan dunia

Em D
aku sakit tiada ubat untukku
C
hanya masa sembuhkan aku
B
hanya tuhan saja yang tahu..

Reff :
Em
mencubaku mencari bintang
D
mencubaku mencari sayang
C
tapi sayang
B
diriku yang hilang..

Em
hancur hati menangis senang
D
hancur hati meratap kenang
C
tapi sayang
B
ku tanggung seorang..

Maaf... Saat ini Lyric Slurpee Crank ft. Dani Kurama - Mencari Belum Tersedia

DISCLAIMER :
Lirik dan Arrangment Lagu dari Slurpee Crank ft. Dani Kurama merupakan hak cipta/milik pengarang, pengubah, artis (Slurpee Crank ft. Dani Kurama) serta label (publisher) musik yang bersangkutan. Semua properti Lagu serta Lirik yang di tulis di chords.web.id ini semata-mata hanya untuk keperluan media edukasi dan hiburan serta turut mempromosikan karya Slurpee Crank ft. Dani Kurama.
Jangan lupa untuk selalu membeli CD ORIGINAL serta SUBCRIBE CHANNEL dari Slurpee Crank ft. Dani Kurama untuk mendukung mereka agar tetap berkarya. telah dilihat 7x
Lirik
 Video 1 Column  Bold Aa
Transpose 
Scroll
0

Leave the comments

Your email address will not be published.

All Artists

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z