Chord Didi Kempot Kapan Kapan

128 views

Chord Didi Kempot Kapan Kapan dengan chord diagram, versi lebih mudah.

 INTRO  G F  C  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

 CHORUS 
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C    G
aku seneng kowe..

 INTERLUDE  C  F  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

 CHORUS 
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..

Itulah Chord Didi Kempot Kapan Kapan. Chord ini dipublikasian hanya untuk kepentingan belajar saja. Hak cipta tetap milik pencipta lagu.