Chord Cak Diqin Sido Rondho feat Safitri

276 views

Chord Cak Diqin Sido Rondho feat Safitri dengan chord diagram, versi lebih mudah.

 Intro  Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A  Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

 Intro  Gm  Dm
        Gm  Dm

 Chorus 
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

 Intro  Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A.. Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

 Intro  Gm  Dm
        Gm  Dm

 Chorus 
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm Gm
Andum tresno bebojoan selawase
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

Itulah Chord Cak Diqin Sido Rondho feat Safitri. Chord ini dipublikasian hanya untuk kepentingan belajar saja. Hak cipta tetap milik pencipta lagu.